Medior Projectmanager People [Netherlands]


 

$ads={1}

We zijn een creatief en ondernemend projectmanagementbureau dat kansen ziet, durft te vernieuwen en in actie komt om organisaties te helpen op verschillende vraagstukken. We hebben een grote groeiambitie en zoeken Medior Projectmanagers (M/V/X) voor onze proposities of studio’s*!

  • Proposities: People, Change, Communication, Fris Publiek.

Studio’s: Learning Studio, Game Studio.

WAT GA JE DOEN ALS MEDIOR PROJECTMANAGER PEOPLE?
Als Medior Projectmanager People, ook wel Frisse Professional, breng je inhoudelijke expertise en ben je een zelfbewuste en ondernemende project- of programmamanager. Je bent eindverantwoordelijk in onze projecten, begeleidt onze junior collega’s en hebt een scherpe blik voor (nieuwe) commerciële kansen in de omgeving waarin je werkzaam bent.

Samen met onze opdrachtgevers creëren we oplossingen op het gebied van Employer Branding, Recruitment, Onboarding, Engagement, Performance, Talent Ontwikkeling en vernieuwende HR-tech oplossingen. Als Frisse Professional bij het People blik breng je inhoudelijke expertise op het gebied van de Employee Experience mee. Daarnaast breng je een waardevol netwerk mee binnen het HR-vakgebied en werk je mee aan commerciële kansen voor ons team.

Naast werken aan je project blijf je jezelf ontwikkelen, we hebben een groot netwerk van HR- en People professionals en organiseren geregeld inhoudelijke en commerciële events.

WAT NEEM JE MEE?

  • Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau, 3-8 jaar werkervaring en bent toe aan een volgende stap waarin je meer van je ondernemerschap in kwijt kan;
  • Je hebt inhoudelijke expertise op het gebied van de Employee Experience en een netwerk binnen het HR-vakgebied;
  • Je weet hoe je een complex project van A tot Z neer kan zetten, hebt een commercieel netwerk en de ambitie om je commerciële skills verder te ontwikkelen;
  • Je hebt een ondernemende persoonlijkheid, een groot schakelvermogen én een hands-on mentaliteit;
  • Werken op diverse locaties vind je leuk. Je werkt afwisselend thuis, op je klus bij de klant en op ons kantoor in Utrecht of Eindhoven.

WAT WIJ JOU BIEDEN

  • Geld, natuurlijk. Je salaris bestaat uit een vast en variabel gedeelte. De salarisrange ligt tussen de €4150 en €4800 bruto (bestaande uit een vast en variabel deel). Tot slot krijg je een bonus voor je bijdrage aan het succesvol creëren en realiseren van nieuwe commerciële leads. Daarnaast nog je vakantiegeld en we regelen jouw pensioen via a.s.r. Doenpensioen;
  • 25 vakantiedagen:
  • Je gaat junior projectmanagers begeleiden op inhoud en binnen projecten;
  • Je krijgt alle ruimte om te werken aan jouw ondernemerschap, je commerciële vaardigheden, het vergroten van je netwerk en je professioneel verder te ontwikkelen door projectmatig te werken bij diverse opdrachtgevers;
  • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma in combinatie met coaching, een intervisiegroep, een buddy én een mentor;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Graag zelfs! Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Extra’s zoals een MacBook, iPhone en OV-kaart.

Herken je jezelf in dit profiel?
Wacht dan niet langer en solliciteer via onderstaand formulier. Wij geloven in een diverse en inclusieve samenstelling van collega’s. De kracht van verschil maakt dat we een échte Frisse Blik aan onze klanten kunnen bieden. Heb je vragen over de Medior Projectmanager People vacature? Wellicht staat het antwoord hiertussen! Je kan ook altijd contact opnemen met Floor via Floors@frisseblikken.com. Benieuwd naar de procedure? De duur van het proces proberen we zo snel mogelijk te doen (gemiddeld 3 weken) maar verschilt per persoon, afhankelijk van hoe snel jij zelf aan de slag wil.


Contract ondertekenen!

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال