Entrepriseadvokat [Norway]


 

Skøyen

Advokat i Multiconsult – vikariat med mulighet for fast ansettelse

Multiconsult leter etter en dyktig advokat med erfaring innen kontrakts- og entrepriserett, som ønsker å bidra til å realisere spennende prosjekter innen bygg og anlegg. Vi har forløpende behov for juridisk bistand i forbindelse med tilbud, kontraktsinngåelse og oppfølging av en variert prosjektportefølje, samt en rekke andre oppgaver i konsernet. Multiconsult har et av Norges største og mest erfarne fagmiljøer for rådgivende ingeniører, med ca. 3400 medarbeidere i konsernet, som arbeider med flere store og innovative prosjekter knyttet til bygg, infrastruktur og energi. Hos oss vil du få en unik mulighet til å arbeide innen de flere av de største og mest innovative prosjektene som er planlagt eller pågår i Norge, som for eksempel Vikingtidsmuseet, Håkonsvern, Northern Lights, Norsk nukleær dekommisjonering, Fornebubanen, ny vannforsyning i Oslo, Yggdrasil, nye Rikshospitalet, nye Aker sykehus og Sotra-sambandet.

Stillingsbeskrivelse:

Som advokat i Multiconsult vil du jobbe tett på virksomheten, og arbeide med å bistå våre rådgivende ingeniører og ledelsen med å løse utfordringer knyttet til en variert oppdragsportefølje, samt andre forhold av betydning for selskapets drift.

Arbeidsoppgaver i Multiconsult vil blant annet være:

  • Rådgivning i alle faser av oppdrag (bl.a. tilbud, forhandling og kontraktsinngåelse, oppfølging av krav i oppdrag, sluttoppgjør, tvist) og ansvarssaker
  • Opplæring, kurs, utarbeidelse av maler og prosedyrer
  • Oppfølging av eksterne rådgivere
  • Bidra til utviklingen av det interjuridiske fagmiljøet i Multiconsult

Stillingen er et vikariat på 1 år, med mulighet for fast ansettelse da Multiconsult vurderer å øke kapasiteten i Internjuridisk avdeling på permanent basis.


Hvem ser vi etter?


Multiconsult ser etter en advokat, som har erfaring med relevant arbeid innen entreprise og kontraktsrett, og en viss kunnskap innen selskapsrett og tvisteløsning. Erfaring med offentlige anskaffelser og M&A vektlegges også positivt. Vi leter detter deg som har gode jusfaglige kunnskaper, er praktisk og analytisk anlagt og har god kommersiell forståelse. For å lykkes i stillingen er det sentralt at du er løsningsorientert, og raskt og effektivt evner å se forskjellige løsninger på et bredt spekter av utfordringer. Dette forutsetter god innsikt i hvordan prosjekter innen bygg og anlegg gjennomføres og bygg- og anleggsbransjen, som Multiconsult er en del av.

Det er også viktig at du evner å samarbeide godt med andre og er god på å etablere relasjoner. I tillegg til nevnt erfaring som er relevant for de ovennevnte arbeidsoppgavene, er det ønskelig med erfaring med internasjonale kontrakter og tilstrekkelig godt nivå for engelsk skriftlig og muntlig til å kunne forhandle og formulere kontrakter mm.


Hva kan vi tilby deg?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
  • God balanse mellom arbeid og fritid
  • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motivertemedarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
  • Firmahytter rundt omkring i hele landet

Vi behandler søknader fortløpende – og gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Lars Aamdal

Advokat internjuridisk

93618552


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال