Yksikönpäällikkö Vantaa [Finland]


 

$ads={1}

Delete on ympäristöalan monipuolinen työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee ammattilaisia Suomessa ja Ruotsissa. Delete on yksi johtavista Pohjoismaissa toimivista ympäristöpalveluiden tarjoajista. Konsernimme tarjoaa asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta kriittisiä palveluita, jotka vaativat erityisosaamista ja erikoislaitteita teollisuuden, rakentamisen ja kiinteistöjen palvelutarpeissa.

Haemme Deletelle vakituiseen työsuhteeseen innokasta ja kehittymishaluista

Yksikönpäällikköä puhdistuspalveluiden pääkaupunkiseudun viemäri- ja kiinteistöpalveluiden yksikköön

Yksikönpäällikkö johtaa yksikkönsä toimintaa tulosvastuullisesti vastaten yksikkönsä päivittäisestä asiakastyöstä, palvelutuotannon sujuvuudesta sekä henkilöstöjohtamisesta. Yksikönpäällikkö vastaa myös yksikkönsä taloudellisesta kannattavuudesta, myynnin kehittämisestä ja työturvallisuuden noudattamisesta.

Deleten viemäri- ja kiinteistöpalveluiden tiimi taitaa työnsä ammattitaitoisesti ja hyvällä asiakaspalveluasenteella. Toivomme yksikönpäälliköltä hyvää asennetta sekä halua ja kiinnostusta tarttua haasteeseen kuin haasteeseen ohjaten tiimiä tuloksellisesti. Teemme töitä tosissamme, mutta omaamme humoristisen ja rennon yhdessä tekemisen ilmapiirin.

Toivomme sinulta

  • vankkaa kokemusta palveluliiketoiminnasta sekä esihenkilötehtävistä,
  • itsenäistä ja tarkkaa työotetta,
- vahvoja neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja - vastaat tiimisi ohjauksesta sekä ylläpidät asiakassuhteita ja luot samalla uusia mahdollisuuksia liiketoiminnassa,
  • ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta.

Odotamme useamman (vähintään viiden) vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Käytämme järjestelminä mm. Netvisor, Bezala, Quinyx ja Microsoft D365.

Tarjoamme

  • joustavan, toisiaan tukevan ja mukavan työyhteisön
  • hyvät henkilöstöedut (mm. ePassi flex, Caps-henkilöstöedut ja työsuhdepolkupyörä),
  • laajan työterveyshuollon,
  • monipuoliset työtehtävät,
  • mahdollisuuden tehdä töitä satunnaisesti etänä sekä
  • mahdollisuuden kehittyä, oppia uutta ja ylläpitää omaa osaamistasi.

Pääkaupunkiseudun yksikönpäällikön palkka on n. 5000 euroa kuukaudessa. Palkka neuvotellaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Työpisteesi sijaitsee toimipisteemme Vantaan Viinikkalassa. Meillä Deletellä työskentelee paljon erilaisia ihmisiä ja persoonia. Olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja arvostamme työntekijöitämme. Meillä on joustava ja huumorintajuinen työyhteisö, joka vetää yhtä köyttä.

Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja kerro aiemmasta kokemuksestasi sekä miksi olisit hyvä valinta yksikönpäälliköksi Deletelle. Voit myös yllättää meidät jättämällä hakemuksesi videomuodossa. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa. Tehtävään valituilta henkilöiltä vaaditaan työhöntulotarkastus ja huumausainetesti ennen työsuhteen solmimista.

Hae nyt tai viimeistään 20.8.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Delete Finland Oy:n toimialapäällikkö Tapio Helmimäki puh. +358 40 159 5547.

Yhteystiedot: Tapio Helmimäki [email protected] +358 40 159 5547
Työpaikan osoite: Postimiehenkuja 4, 01530 Vantaa
Palkkaus: 4000-4500
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.08.2023 20:59
Jätä hakemus: https://delete.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=26&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 31.07.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 72af7b5a-df49-4a4a-9fcf-d7bdd4b52922

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Delete Finland Oy
Vantaa
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 31.07.2023

$ads={2}


 

.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال